Kino4ua.com
PG-13

Наречений напрокат

Рік:
Ор. назва:
The Wedding Date
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Клер Кілнер
Тривалість:
01:30:47
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Кет - молода рудоволоса красуня, співробітниця великої авіакомпанії. Одного разу вона отримує від своєї родички запрошення на весілля, але ось невдача - свідком буде її колишній молодий чоловік. Колись давно він покинув дівчину, навіть не пояснивши причину свого вчинку. Кет сильно переживала і довго не могла оговтатися від такої зради, тому тепер, коли випадає довгоочікувана зустріч, вона повинна постати перед колишнім кавалером у всій красі. Кет вирішує звернутися в місцеве ескорт-агентство, щоб взяти нареченого напрокат. Там їй представляють Ніка - кращого співробітника фірми. Її новоспечений жених ідеальний у всіх відношеннях і відмінно підходить для ролі бойфренда. На торжестві Нік вражає запрошених дам своєю красою і розумом. Він з легкістю відповідає на всі питання і може швидко знайти спільну мову з будь-якою людиною. Його манери, мова і рухи зводять жінок з розуму, і Кет починає відчувати на собі заздрісні погляди. Однак героїня вирішує дізнатися справжнього Ніка і зрозуміти, що ж ховається за його маскою? За час весілля герої розкриються з несподіваного боку, і кожен подивиться на партнера іншим поглядом. ©Kino4ua Наречений напрокат 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?