Kino4ua.com
R

Адвокат на лінкольні / Лінкольн для адвоката

Рік:
Ор. назва:
The Lincoln Lawyer
Країна:
США
Режисер:
Бред Фурман
Тривалість:
01:58:28
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Міккі Холера досить успішний адвокат, який все своє життя тим і займається, що захищає дрібних злочинців. Його будинок і офіс - це автомобіль Лінкольн, на якому Міккі їздить по місту від одного клієнта до іншого. Він приймає в машині всіх клієнтів, і там же зберігає всі свої папери.
Але одного разу доля посміхається Міккі, йому підвертається справа, яку можна назвати справою всього його адвокатського життя. До головного героя за захистом звертається заможний клієнт, якого звинувачують у вкрай жорстокому вбивстві повії. Але Міккі навіть не міг собі уявити, у що виллється його нова справа ... ©Kino4ua Адвокат на лінкольні / Лінкольн для адвоката 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?