Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кілька гарних хлопців / Кілька хороших хлопців

Рік:
Ор. назва:
A Few Good Men
Країна:
США
Режисер:
Роб Райнер
Тривалість:
02:18:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Американська військова база Гуантанамо стає місцем звершення жорстокого вбивства рядового Вільяма Сантьяго. У злочині звинувачують два моряка. На думку дивізійної адвокатури, підсудні застосували до свого товариша так званий «червоний код», тобто незаконну систему покарання. В якості захисника обвинуваченим призначається молодий потомствений адвокат Деніел Кеффі. Фільм розповідає, на що готова часом піти людина заради відновлення справедливості. Ігри закону - безумовно не найулюбленіший шлях юриста-початківця, адже з набагато більшим азартом він готується до змагання з бейсболу. Зі справою Кеффі вирішує розібратися «по-старому» - пропонуючи своїм клієнтам укласти угоду з обвинуваченням, погодившись на тюремний термін ув'язнення в 12 років. Але подорож на Кубу і дослідження частини, в якій ніс службу загиблий Сантьяго, породжує у адвоката безліч питань. Він починає підозрювати, що моряки використовуються лише в якості козлів відпущення, тоді як справжні винуватці злочину збираються вийти сухими з води. І Кеффі рішуче береться за справу, збираючись розкрити суду присяжних справжнього вбивцю і звільнити своїх клієнтів з-під варти, чого б йому це не коштувало ... ©Kino4ua Кілька гарних хлопців / Кілька хороших хлопців 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?