Kino4ua.com
HD 720p
PG

Звідси — у вічність

Рік:
Ор. назва:
From Here to Eternity
Країна:
США
Режисер:
Фред Циннеман
Тривалість:
01:58:05
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії художнього фільму «Відтепер і на віки віків» відбуваються в 1941 році на гавайському острові Оаху, де розташована база військово-морських сил США Перл-Харбор. Пересічний Роберт Прюїт переведений до казарм Скофілда, через нещасний випадок під час боксерського поєдинку. Відмова рядового сильно б'є самолюбством капітана Хомса, а сержант Мілтон Уорден обіцяє «задавити рядового статутом», незважаючи на свій таємний роман з дружиною капітана Карен. Розуміння та підтримку Прюїт знаходить лише в особі рядового Анджело Маджіо. Але всі ці проблеми виявляються несерйозними в порівнянні з атакою японської армії, що наближається. ©Kino4ua Звідси — у вічність 1953 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?