Kino4ua.com
R

Дівчина, яка руйнувала повітряні замки

Рік:
Ор. назва:
Luftslottet som sprangdes
Країна:
Німеччина, Данія, Швеція
Режисер:
Даніел Альфредсон
Тривалість:
02:26:44
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Зовсім скоро Лісбет Саландер повинна буде з'явитися перед судом. Дівчина звинувачується в трьох вбивствах і одному замаху. Довести свою невинність їй зможе допомогти тільки її хороший друг і професійний журналіст Мікаель Блумквіст. Лісбет знає і легко може впізнати продажних політиків, які сильно зловживають своєю владою. Від цього страждають самі звичайні люди. Правда і викриття - відповідь і помста героїні того, хто намагався її вбити, а також окремим урядовим організаціям. Зараз дівчина перебуває в реанімації під пильним наглядом лікарів. Сутичку за життя Лісбет без сумніву виграє, але чи вдасться їй довести свою непричетність до страшних злочинів і гідно відповісти на удар? Що в кінцевому підсумку переможе, правда чи брехня? ©Kino4ua Дівчина, яка руйнувала повітряні замки 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?