Kino4ua.com
PG-13

Daft Punk: Без гальм

Рік:
Ор. назва:
Daft Punk Unchained
Країна:
США, Франція
Режисер:
Ерве Мартін Дельп'єр
Тривалість:
01:23:59
Переклад:
Українська мова В одне рило | Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Підкорювачі танцполів і володарі пам'ятних образів - група Daft Punk стала культовою для багатьох шанувальників, фанатіючих від електронної музики. Автобіографічний французький фільм оповідає про тернистий шлях до слави і мотиви виконавців щодо вибору вельми нетривіальних нарядів - костюмів у вигляді роботів. Заслуга музичного колективу, який вніс феноменальну лепту в розвиток «електронкою», полягає в оригінальному змішуванні хауса, синтіпоп, електро та диско з психоделічними елементами.
Кіноряд розповідає про складнощі підготовки до кожного шоу: умільці віддаються на всю котушку заради буйних емоцій глядачів. Документалізм передається і численними інтерв'ю з людьми, які спілкувалися або працювали з футуристичний дуетом. Не обходять стороною учасники і питання назви групи, дослівно перекладається як «божевільні фріки». Фільм «Звільнений», або «Легенда», випущений в 2015 році, якраз перед новим приголомшливим злетом - в 2014 виконавці отримали «Греммі», в загальній кількості удостоїлись п'яти престижних нагород. Примітно, що музиканти досі приховують свої обличчя, однак давнє маскування здатна зникнути після перегляду яскравого творіння. Як стають легендами? Ця розповідь, що відображена на плівці, дає чітку відповідь. ©Kino4ua Daft Punk: Без гальм 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?