Kino4ua.com
NC-17

Сліпі плями

Рік:
Ор. назва:
Blindspotting
Країна:
США
Режисер:
Карлос Лопес Естрада
Тривалість:
01:35:26
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Коллінз дружить з Майлзом з раннього дитинства. Герої народилися і виросли в кварталі, розташованому на узбережжі океану. Їх стосунки перевірені багатьма життєвими ситуаціями і переробками, в які хлопці досить часто потрапляли. У друзів є складнощі з законом, саме тому обидва знаходяться на випробувальному терміні, який через кілька днів закінчується. Герої фільму «Сліпі плями» працюють вантажниками в одному з мережевих магазинів. Спілкуючись під час перерви, молоді люди бачать, як змінюється і упорядковується їхній район. В один з вечорів Коллінз вирішує порушити правила перебування на вулиці, встановлені в суді. Призначена зустріч не могла зірватися, тому бідолаха був змушений приїхати на неї. Після недовгих переговорів він відправляється додому і стає єдиним свідком сутички поліцейського з темношкірим перехожим, якого служитель закону в підсумку вбиває. Потерпілий був беззбройний, не уявляв загрози і не міг завдати шкоди поліцейському. Тепер тільки Коллінз може підтвердити правду, але тоді він автоматично визнається в порушенні правил, запропонованих йому на судовому засіданні. Обстановка стає ще більш складною, коли хлопець ділиться цією історією зі своїм товаришем. ©Kino4ua Сліпі плями 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?