Kino4ua.com
PG

Астерікс і вікінги

Рік:
Ор. назва:
Asterix et les Vikings
Країна:
Франція, Данія
Категорія:
Режисер:
Стефан Фельдмарк, Джеспер Мюллер
Тривалість:
01:18:03
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Складно буде потім усвідомити, що в твоєму житті все одно присутня робота і повсякденність, як не викручуйся. Всі ці істини давно вже пізнали Обелікс і його друг Астерікс. Кожне завдання приносить їм стільки засмучення, що навіть якось незручно не стати після всього ще хоробріше. Тепер вони стали справжніми няньками - син вождя новий підопічний. Вождя не цікавить, що для хлопця важливі тільки танці і найкрутіші розваги, він бажає отримати через певний термін воїна, який зможе очолити його особисту невелику армію. Але крім друзів-няньок хлопець потрібен і вікінгам, які дізналися про давні рецепти. Згідно з ним, людина в стані стати птахом, тобто - навчитися літати. І для такого експерименту їм теж потрібен юнак. Ніхто не знає, яку сторону вибере сам хлопець, але Астерікс не має наміру так просто випускати його з-під свого виховання. Всім доведеться докласти слонячі зусилля, щоб визначити, який шлях стане для юного хлопця своїм. А ще поборотися з його влюбливістю, яка створить чимало проблем. ©Kino4ua Астерікс і вікінги 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?