Kino4ua.com
PG-13

Секрет у їхніх очах

Рік:
Ор. назва:
Secret in Their Eyes
Країна:
США, Великобританія, Іспанія, Корея Південна
Режисер:
Біллі Рей
Тривалість:
01:51:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Джессіка, Рей і двоє їхніх колег – працівники відділу ФБР по боротьбі з міжнародним тероризмом. Одного разу їх викликають на місце злочину. В одному із сміттєвих баків Рей знаходить тіло жорстоко згвалтованої і убитої дівчини. Нею виявляється єдина дочка Джесіки. Жінка важко переживає втрату, але приступає до роботи, щоб вбивця був викритий. Весь відділ намагається допомогти своїй колезі знайти злочинця. Знайдені докази вказують на людину на прізвище Марзін. Але чоловік виявляється важливим інформатором, що надає інформацію про велике терористичне угруповання. За вказівкою згори злочинець опиняється на волі. Не в силах змиритися з кричущою несправедливістю і повним безсиллям, жінка замикається в собі, а Рей кидає роботу. Але ніхто з них не залишає надії поквитатися з вбивцею. Як складуться долі головних героїв? ©Kino4ua Секрет у їхніх очах 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?