Kino4ua.com
R

Мільйон способів втратити голову

Рік:
Ор. назва:
A Million Ways to Die in the West
Країна:
США
Режисер:
Сет МакФарлейн
Тривалість:
01:56:42
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Дія фільму розгортається в далекому 1882 році десь на безкрайніх просторах Дикого Заходу. Тут у невеликому містечку живе головний герой – хлопець на ймення Альберт. Він розводить овець, і його життя складається, м'яко кажучи, далеко не найкращим чином. Альберт дуже боязкий і зовсім не вміє стріляти, а це дуже важливо, коли ти живеш в місці, де постійно хамелять, а бандитів набагато більше за ковбоїв. Якось раз герой відмовляється від участі в дуелі і це призводить до того, що від нього йде дівчина. Одного разу в місті з'являється таємнича незнайомка, яка мало того, що неймовірна красуня, так ще й чудово стріляє. Саме завдяки знайомству з нею Альберт перетворюється з невдахи і слабака на справжнього чоловіка, здатного постояти не тільки за себе, але і за рідне місто... ©Kino4ua Мільйон способів втратити голову 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?