Kino4ua.com
R

Мільйон способів втратити голову

Рік:
Ор. назва:
A Million Ways to Die in the West
Країна:
США
Режисер:
Сет МакФарлейн
Тривалість:
01:56:50
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Події комедійного вестерна "Мільйон способів втратити голову" розгортаються в 1882 році в американському штаті Арізона, в маленькому містечку Каунті Феір. Дикий Захід в ті часи був жахливо жарким і кримінально небезпечним місцем, де буквально кожен хоче вбити один одного, де в салуні не тільки п'ють, але так само грублять і б'ються, а люди не випускають пістолет навіть під час сну у власному будинку. Саме в цьому місці не пощастило жити молодому фермеру, розвідному овець, Альберту, адже він не володіє ні мужністю, ні відвагою, до того ж зовсім не вміє стріляти.

Саме тому Альберта покинула кохана дівчина Луїза, віддавши перевагу більш яскравому представнику чоловічої статі. Але поява в містечку загадкової і вродливої незнайомки Анни дає Альберту другий шанс. Правда Анна не тільки красива, розумна і впевнена в собі, а ще й є влучним стрільцем. У бідолахи Альберта є мільйон способів втратити голову від такої жінки, як Ганна. Однак у красуні є колишній коханий - дуже небезпечний злочинець Клинч, який приїжджає в місто. ©Kino4ua Мільйон способів втратити голову 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ігор
    Ігор
    4 лютого 2020 12:25
    + +2 -
    Дотепне  кіно, в Голлівуді  інколи можуть посміятись над собою  і  тягою до гімно-пердячого гумору. Сотуснки вовків  і  пана  мера - були цікаві .