Kino4ua.com
R

Зависнути у Палм-Спрінгз

Рік:
Ор. назва:
Palm Springs
Країна:
США, Гонконг
Режисер:
Макс Барбаков
Тривалість:
01:30:19
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
У центрі історії опиняється героїня на ймення Сара, яка приїхала в Палм-Спрінгс на весілля своєї сестри. Під час церемонії її увагу привертає хлопець в яскравій сорочці, який виголошує емоційну промову. Незабаром Сара і Найлз усамітнюються в пустелі, де на них нападає незнайомець з цибулею, а на наступний ранок дівчина прокидається в номері готелю і несподівано розуміє, що потрапила у той же самий день – день весілля. Коли Сара знаходить Найлза, той розповідає їй, що давно застряг в тимчасовій петлі. Хлопцеві належить пояснити дівчині, як жити в повторюваній реальності, а також переховуватися від Роя, який влаштував на нього полювання. Такого повороту подій дівчина явно не очікувала. Чи зможе вона впоратись з цим безкінечним днем, який ніяк не хоче змінюватись іншим? ©Kino4ua Зависнути у Палм-Спрінгз 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?