Kino4ua.com
PG

Неймовірні пригоди Білла і Теда

Рік:
Ор. назва:
Bill & Ted's Excellent Adventure
Країна:
США
Режисер:
Стівен Херек
Тривалість:
01:30:25
Переклад:
Українська мова Мова | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Події комедії розгортаються в Америці кінця 1980-х років. Головні герої – звичайні учні каліфорнійської старшої школи Білл і Тед, які обожнюють весело проводити час і рідко коли готують домашні завдання. Саме з цієї причини прийдешні іспити можуть обернутися для них серйозними неприємностями. Учитель повідомляє головним героям про те, що якщо ті в терміновому порядку не підготують доповідь на тему "сучасний світ очима історичної особистості", то ні про які іспити не може йти й мови. І на все це у Білла і Теда всього лише кілька днів. І саме в цей період часу їм на шляху трапляється дивний чоловік, який стверджує, що є мандрівником у часі. Більш того, подорожує він не на якомусь геніальному космічному кораблі небачених масштабів, а в звичайній телефонній будці. Спочатку головні герої визнали чоловіка за божевільного, але незабаром особисто переконалися, що будка працює. Вони переміщаються в далеке минуле, що призведе до захоплюючих пригод, а також до знайомства з багатьма відомими особистостями минулого, які допоможуть друзям здати іспит на відмінно. ©Kino4ua Неймовірні пригоди Білла і Теда 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?