Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Життя чи щось таке

Рік:
Ор. назва:
Life or Something Like It
Країна:
США
Режисер:
Стівен Херек
Тривалість:
01:43:27
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
У центрі сюжету знаходиться приваблива жінка на ім’я Ленні Керріган – успішний репортер місцевого каналу. Одного разу вона бере інтерв'ю у самопроголошеного пророка Джека, щоб з'ясувати, чи дійсно він може передбачити результати футбольних матчів. Замість цього чоловік не тільки називає рахунок і повідомляє про град на наступний день, але і говорить, що дівчина помре через сім днів. Коли перші два пророцтва збуваються, Керріган всерйоз починає панікувати і знову зустрічається з Джеком, щоб попросити озвучити інше пророцтво, і тим самим довести собі, що її загибель не відбудеться так скоро. Бродяга пророкує ранковий землетрус в Сан-Франциско, і це теж стає реальністю. Тепер дівчина остаточно переконується в своїй смерті, і змушена переосмислити своє життя... ©Kino4ua Життя чи щось таке 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?