Kino4ua.com
R

Кінець світу

Рік:
Ор. назва:
End of Days
Країна:
США
Режисер:
Пітер Гаямс
Тривалість:
02:02:47
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Древні пророцтва говорять, що сам Диявол підніметься на Землю, щоб одружитися на обраній. Демонічний союз стане початком кінця світу. За прогнозами пророцтво має збутися в кінці другого тисячоліття. Якщо союзу не перешкодити, то світ поглине темрява, і Землю заселять зловісні істоти з пекельного полум'я. Сказання почали збуватися, коли в звичайній родині, яка живе в Нью-Йорку, народилася дівчинка. Саме це беззахисне дитя в майбутньому має стати законною дружиною Сатани. Священнослужителі дізналися, що страшні пророцтва почали збуватися, тому дитину необхідно знищити. Папа римський видає указ про те, що маленьку дівчинку ні в якому разі не можна вбивати, навіть якщо це призведе до Апокаліпсису. Правитель Ватикану наказує своїм ченцям знайти інший спосіб, щоб перешкодити Люциферу вирватися на свободу. У фільмі «Кінець світу» показані не тільки віруючі в Бога, але і поплічники Диявола, які викрали дівчинку. Головна мета сектантів - виховання малятка, щоб в майбутньому вона не змогла чинити опір чарам Люцифера і уклала з ним союз. Минуло 25 років, і настав час, коли Сатана повинен завершити ритуал. Його нога ступила на землю, і почалися перші наслідки. Тільки обраний поліцейський Джеріко Кейн зуміє протистояти злу, що насувається ... ©Kino4ua Кінець світу 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?