Kino4ua.com
HD 720p
PG

Лихоманка суботнього вечора

Рік:
Ор. назва:
Saturday Night Fever
Країна:
США
Режисер:
Джон Бедем
Тривалість:
01:59:03
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм розповідає про Тоні Манеро, дев'ятнадцятирічного італоамериканця, який живе в Брукліні. Вдень він – працівник у маленькому магазинчику, а вечорами – зірка танцполу, завсідник клубу «2001 Odissey».

У Тоні є близькі друзі, Джої та Дабл-Джей. Також в компанію входить Боббі Сі, який хоч і молодший за інших, зате у нього є машина (Chevrolet Impala 1964 року). Він пригнічений і розповідає всім, що збирається одружитися з дівчиною Поліною, оскільки через необережність та завагітніла від нього.

Також неформальним членом компанії є Аннетта, закохана у Тоні.

Тоні Манеро має молодшу сестру і старшого брата Френка, який став гордістю сім'ї з того часу, як отримав сан священика. Однак раптово він відмовляється від сану, бо, як зізнається братові, якось зрозумів, що бачить на розп'ятті людину на хресті — і тільки. На розпач батьків, Френк починає життя звичайної людини, а потім їде з дому. Перед від'їздом він приходить у клуб «2001 Odissey», бачить, як танцює Тоні, і щиро зізнається йому, що захоплений. Боббі Сі розповідає Френку, що обставини змушують його одружитися з Поліною. Він запитує його поради: чи можливо, щоб папа римський дав йому дозвіл на аборт? Френк вважає це малоймовірним, що призводить Боббі до сильного зневіри. ©Kino4ua Лихоманка суботнього вечора 1977 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?