Kino4ua.com
R

Каблучка Намейса

Рік:
Ор. назва:
Nameja gredzens
Країна:
Великобританія, Латвія
Режисер:
Айгарс Грауба
Тривалість:
01:50:55
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - SDI Media
Історія, розказана в кінокартині, відбувається в тринадцятому столітті. Це був непростий час для всього європейського світу, який роздирали міжусобні бої. Тодішній папа римський безуспішно намагається підпорядкувати владі Ватикану язичницькі племена півночі. Для великого понтифіка дуже важливо отримати владу в цьому регіоні Європи, адже таким чином буде встановлено контроль над населенням цих диких земель. Одного разу, зібравши військо, папа відправляє його на північні території. На цих землях править один король, який володіє каблучкою влади. Після початку війни війська папи римського збираються вбити правителя, але той встигає передати каблучку своєму синові Намею. Тепер на плечі молодого хлопця лягає важкий тягар – дати відсіч ворогові. Попереду Намея чекають неймовірні пригоди, а також багато цікавих подій. Відтепер його місія полягає в тому, щоб вигнати непроханих гостей з рідної землі. ©Kino4ua Каблучка Намейса 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?