Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Янголи та Демони

Рік:
Ор. назва:
Angels & Demons
Країна:
США, Італія
Режисер:
Рон Хоуорд
Тривалість:
02:26:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
У Ватикані незабаром має відбутися найважливіша за своєю значимістю подія – вибори Папи Римського. Але таємнича організація вирішує порушити порядок виборів, що склався, і організує цілу серію злочинів. Претенденти на роль голови католицької церкви гинуть один за одним, не шкодують убивці та чинного Папу Римського. Ватикан охоплений панікою, адже орден Ілюмінатів є їхнім давнім ворогом, і впоратися з їхньою силою стає неможливим. Представники католицизму у відчаї звертаються за допомогою до фахівця з давньої символіки – Роберта. Професору раніше вже вдалося розгадати одну з найзаплутаніших таємниць, тому на нього покладають особливу місію. Собі в напарниці чоловік бере начитану дослідницю Вітторію, і вони приступають до небезпечного розслідування. Їм належить здійснити подорожі занедбаними храмами, вивчити стародавні письмена і спуститися в глибину таємничих підземель. У небезпечному протистоянні ангелів та демонів розкриється те, що так старанно приховували ілюмінати. Але чи потрібна така правда Ватикану, і чи зможуть вижити головні герої, ставши основною перешкодою на шляху злочинної спільноти? ©Kino4ua Янголи та Демони 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?