Kino4ua.com
R

Таємнича річка

Рік:
Ор. назва:
Mystic River
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
02:18:14
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Коли Джиммі Маркум, Дейвід Бойл і Шок Девін були хлопчиками, їх пов'язувала міцна дружба. Вони жили на одній вулиці і проводили разом багато часу – відвідували тренування з хокею, а після придумували захоплюючі ігри та витівки, насолоджуючись розвагами до пізньої ночі. Коли хлопчики підросли, їх батьки були змушені роз'їхатися по різних штатах, і теплі дитячі взаємини була розірвані на довгі роки. І тільки тридцять років потому товариші змогли зустрітися знову, ось тільки привід для зустрічі знайшовся досить сумний – звіряче вбивство дочки Джима, чарівної Кетті. Поки поліція опрацьовує різні версії і по десять годин на день задає свідкам одні й ті ж питання, друзі вирішують організувати власне розслідування. На загальний подив, в процесі пошуку спливають трагічні подробиці, які стосуються справи тридцятирічної давності. У зв'язку з новою інформацією один з головних героїв раптово стає підозрюваним. У нього дійсно була причина для помсти – юнацька образа, що оселилася в його душі і пустила глибоке коріння. Але чи роблять пережиті страждання його безжальним вбивцею? ©Kino4ua Таємнича річка 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?