Kino4ua.com
PG-13

Той, хто біжить по лезу: Затемнення 2022

Рік:
Ор. назва:
Blade Runner: Black Out 2022
Країна:
США, Японія
Категорія:
Режисер:
Ватанабе Шіньчіро
Тривалість:
00:15:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - SHIZA Project
Корпорація Тайрелл розробляє нову лінію реплікантів Нексус-8, що володіють практично всіма властивими справжнім людям рисами і особливостями. Це викликає величезне обурення серед людей, які з цього моменту починають полювати на реплікантів і безжально їх винищувати. Одна з нещасних на ім'я Тріксі стає жертвою нападу бандитів, але її рятує Іггі. Незабаром він зізнається, що був солдатом на планеті під назвою Каталані, але дезертирував, коли дізнався, що його вороги, яких він повинен вбивати - такі ж, як він і Тріксі. Так дівчина стає членом підпільного руху реплікантів, метою якого є знищення бази даних Тайрелл ... ©Kino4ua Той, хто біжить по лезу: Затемнення 2022 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?