Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вижити у племені (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Survive the Tribe
Країна:
Великобританія
Режисер:
Ніколас Уайт
Актори:
Тривалість:
00:43:50
Переклад:
Українська мова National Geographic | Багатоголосий закадровий
Історія знає безліч випадків того, як племена, перебуваючи на межі вимирання, борються за своє життя, проживаючи в найсуворіших землях. Головні дійові особи цього серіалу - представники різних народностей і Хейзен Адель, який є гідом по дикій природі і інструктором по виживанню. Звичайно ж, головний персонаж хоче навчатися у найкращих з кращих. Він відправляється в подорож по різним кланам і племенам, щоб дізнатися у них, як найкраще боротися за виживання в умовах жорстких випробувань. Щоб подолати численні труднощі, необхідно навчитися виживати на природі, використовуючи багатовіковий досвід племен, які змогли перемогти неприємності, які підніс їм живий світ. Приємного усім перегляду! ©Kino4ua Вижити у племені (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?