Kino4ua.com
HD 720p
R

Утопія (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Utopia
Країна:
США
Режисер:
Тобі Хейнс, Сюзанна Фогель, Джей Ді Ділард
Тривалість:
00:55:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio, IdeaFilm, WestFilm
Головні дійові особи - прості представники сучасної молоді, які дуже люблять сидіти в інтернеті. Через глобальну мережу герої нерідко спілкуються, постійно обговорюючи різні цікаві події в різних сферах. Дійові особи зав'язують розмову про мистецтво, згадуючи про дивні романи "Експерименти утопії". Цей твір був секретним, але якимось неймовірним чином потрапив до рук молодих людей. Тепер вони мають у своєму розпорядженні страшні знання. У цьому творі були описані в точності події минулого, які пов'язані з глобальними катастрофами. Що ж тепер буде? Невже головні дійові особи цього серіалу отримали в своє розпорядження твір, який написав пророк? Правда, розповідь в ньому обривається на недавньому минулому, не дозволяючи читачам дізнатися, що ж буде далі. Однак ходять чутки про існування подібної книги, яка є продовженням "Експериментів утопії". У цьому захоплюючому і цікавому проекті глядачам належить зануритися разом з молодими людьми в пошуки в надії розкрити прийдешні страшні катаклізми, здатні привести до загибелі планети. ©Kino4ua Утопія (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?