Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Фільм Арнольд

Рік:
Ор. назва:
Hey Arnold! The Movie
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Так Таккер
Тривалість:
01:15:47
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Можна спокійно спостерігати за тим, як відбуваються війни на планеті, але коли збираються валити твій будинок, хіба можна спокійно здаватися? Існування жителів міста протікає спокійно, а містер Шек приймає жахливе рішення. Чоловік вирішує знести кілька кварталів, а точніше, житлові будинки, щоб побудувати там свій особистий торговий центр. Його не можна пригнобити в фінансах, адже Шек один з найбагатших людей в місті. Аж ніяк не вплинули дії акції жителів кварталу, які влаштовували мітинги і роздавали листівки всім, закликаючи до справедливості і співчуття. Хлопчик Арнольд бачить, що зовсім скоро може втратити будинок, а так само свою бабусю, яка, щоб не віддавати житлоплощу чиновнику - приковує себе до дверей будинку. Єдиний вихід із ситуації - знайти документ. ©Kino4ua Фільм Арнольд 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?