Kino4ua.com
R

Гроші на двох

Рік:
Ор. назва:
Two for the Money
Країна:
США
Режисер:
Ді Джей Карузо
Тривалість:
02:02:18
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Останнім часом ім'я Брендона Ленга у всіх на слуху. Феноменальний футболіст власними стараннями і приголомшливою грою досяг світового визнання. Здається, що перед ним відкритий весь світ, але одна несподівана обставина назавжди закрила йому дорогу у великий спорт. Сильно травмувавши коліно, спортсмену довелося різко забути про виснажливі тренування, адже висновок лікарів був невтішним. Молода людина вже ніколи не зможе повернутися у футбол. Жахлива новина, але робити нічого, доводиться змиритися і зайнятися пошуком нових способів заробітку. Так як містер Ленг найкраще орієнтується в спорті, він вирішив заробляти на тоталізаторі. Хлопець професійно розбирається в сучасних тенденціях, тому без особливих зусиль вгадує результат будь-якого матчу, виграючи солідні гроші. Незабаром на нього вийшов нью-йоркський бізнесмен на прізвище Уолтер, який запропонував Брендону привабливу угоду – перетворити його на зірку спортивних ставок. На цій ниві можна чимало заробити. Але слід враховувати, що напарники затіяли дуже небезпечну гру, один невірний хід і вони залишаться ні з чим. У цьому бізнесі програш дорівнює смерті. ©Kino4ua Гроші на двох 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?