Kino4ua.com
480p
R

В'язень (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Prisoner
Країна:
Великобританія
Режисер:
Дон Чеффі, Пет Джексон, Патрік Мак-Ґуен
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
У центрі уваги даного серіалу людина, яка обрала, мабуть, одну з найскладніших професій - він шпигун. Після звільнення герой опиняється в дивному місці, яке у місцевих називається "Село". Воно оточено по периметру горами і водоймами, тому ніхто не знає, як вибратися з цього дивного і загадкового місця! До того ж "село" виявляється оточене моніторами і дивними полями, а вулиці патрулює спеціальний апарат Ровер, який затримає будь-кого, хто спробує покинути територію. Люди, які проживають тут, вже змирилися зі своєю долею. Вони, насправді, поняття не мають, ким є, тому просто ходять під порядковими номерами. Головному герою (в цьому світі він "шостий") належить дізнатися, що трапилося з пам'яттю людей і як вибратися з цього проклятого місця! ©Kino4ua В'язень (1 сезон) 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?