Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Любов з ризиком для життя / Кохання з ризиком для життя

Рік:
Ор. назва:
La chance de ma vie
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Ніколя Кюш
Тривалість:
01:27:22
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ААА-sound
Головний герой французької комедії – молодий чоловік на ім'я Жюльєн. Його робота – допомагати людям. Він працює сімейним психологом. Він неодружений, і будь-які спроби зав'язати стосунки ні до чого не ведуть. Більш того, він приносить всім жінкам цілком відчутні і реальні неприємності. Одні опиняються в лікарні, у інших ламається життя і кар'єра, треті розривають багаторічні і міцні зв'язки з рідними. Веселого і приємного мало. Одного разу чоловік опиняється на весіллі, де його ознайомлять із чарівною красунею Джоан. Жінка працює модним дизайнером, і зараз знаходиться на піку популярності і слави. Вона спочатку не вірить в розповіді обранця про його прокляття. Але після того, як важливий проект зривається через безглузду випадковість, а вона, як і інші дівчата, потрапляє у лікарню, починає замислюватися. Не в силах нічого змінити, пара розлучається. Жульєн сам знаходить психолога і відвідує фахівця. Копання у собі і пошук витоків неприємностей ні до чого не приводять, і чоловік від горя йде в монастир. Тим часом Джоанна реалізує зухвалий план і знову опиняється на вершині. Розмірковуючи над життям, вона приходить до думки, що те, що сталося, лише низка випадковостей, які і привели дівчину до нового витка її життя. Вона приймає рішення відшукати колишнього бойфренда… ©Kino4ua Любов з ризиком для життя / Кохання з ризиком для життя 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?