Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пальми в снігу

Рік:
Ор. назва:
Palmeras en la nieve
Країна:
Іспанія
Режисер:
Фернандо Гонзалез Моліна
Тривалість:
02:43:20
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Київ
Переклад:
Російською - Оригінал
Ще не оговтавшись після раптової смерті батька, Кларенс знаходить серед його численних паперів лист. Їй несподівано відкривається те, що її нині покійний батько Джеймс і дядько Кілліан в колишні часи, задовго до її появи на світ, захоплювалися морськими подорожами, і одного разу знайшли місце серед океану, своєрідний райський куточок, де можна було відволіктися і відпочити. Цей острів раніше носив назву Фернандо-По, тепер же він іменувався не інакше як Біоко. Дівчина всерйоз захоплена і бажає дізнатися якомога більше про це місце і всі події минулого, щоб пролити світло для себе на невідомі сторінки життя близької людини. Однак, єдиний свідок – її дядько не надто здоровий. Хвороба Альцгеймера на завершальній стадії зробила його повністю недієздатним, і він навряд чи тепер зможе відповісти на всі питання, що її цікавлять. Але вона вирішує сама відправитися в захоплюючу пригоду, щоб на власні очі побачити чудовий острів, якому до останнього дня був відданий її батько, і найголовніше - зрозуміти, що так вабило його сюди, а заодно кардинальним чином змінити і своє життя. ©Kino4ua Пальми в снігу 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?