Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Аналізуючи це

Рік:
Ор. назва:
Analyze This
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Харольд Реміс
Тривалість:
01:43:35
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Пол Вітті дуже серйозний чоловік середнього віку. Він суворий, харизматичний, жорстокий. А ще він дуже впливова у Нью-Йорку людина – гангстер і хрещений батько італійської мафії. Постійні розборки, своєрідні методи залагодження конфліктів, перестрілки і чоловічі розмови з конкурентами – ось спосіб життя Пола. Але одного разу все змінюється. На чоловіка здійснюють замах. Він залишається живим, але один з його близьких помічників гине. Після цього твердолобий і жорсткий чоловік зривається – він стає сентиментальним, він більше не може вбивати, його починають засмучувати самі банальні речі. Розуміючи що в такому стані його боса незабаром приберуть, один з помічників пропонує йому звернеться до психіатра. Ошелешений спеціаліст, який до цього консультував сімейні пари в питаннях відносин з дітьми, не хоче мати з цим гангстером нічого спільного. Однак Пол не з тих хто приймає відмову. Він спочатку проханнями, а потім погрозами змушує йому допомогти. Більш того у доктора є на це всього два тижні, інакше йому буде непереливки. А що б лікування проходило максимально ефективно, він тепер повинен закинути всі справи і займатися тільки своїм новим пацієнтом, і цілими днями його супроводжувати… ©Kino4ua Аналізуючи це 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?