Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Аналізуючи те

Рік:
Ор. назва:
Analyze That
Країна:
США
Режисер:
Харольд Реміс
Тривалість:
01:36:47
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Пол Вітті, авторитетний мафіозі, відбуває термін у в'язниці. Хтось дуже впливовий намагається його вбити. Пол дзвонить своєму лікареві Бену, щоб повідомити про біду, коли той знаходиться на похоронах батька. Дзвінки відслідковуються, тому негайно в будинок психотерапевта приходять агенти ФБР, які намагаються з'ясувати деталі розмови, бо засуджений поводиться після дзвінка неадекватно – спочатку співає, потім впадає в ступор. Бен починає працювати з пацієнтом, проводить тести. На основі діагностик він ставить діагноз – психічний розлад або тимчасове запаморочення. Начальство приймає рішення звільнити хворого, щоб він зміг уникнути лікування в спеціальній установі. Раптово Пола випускають достроково у будинок Бена під його відповідальність на місяць. Вітті дурив усіх і використовував доктора, щоб вийти з в'язниці. Він не збирається бути під контролем і планує вирішити всі питання самостійно, підключивши вірних йому людей. Але, якщо федерали здогадаються про обман, Бен позбудеться права на практичну діяльність і постане перед судом… ©Kino4ua Аналізуючи те 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?