Kino4ua.com
HD 720p
R

1939

Рік:
Ор. назва:
Glorious 39
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Стівен Полякофф
Тривалість:
02:09:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Сюжет фільму оповідає нам про дії, які відбуваються влітку і восени 1939 року. Молода актриса на ім'я Енн Кійс – прийомна дочка англійської аристократичної сім'ї. Вона абсолютно випадково знаходить записи переговорів співробітників міністерства закордонних справ. З них їй стає відомо про змову, головна метою якої – не дозволити Англії вступити у війну проти Гітлера. Вона дізнається, що друга їх сім'ї Гектора довели до самогубства. Серед голосів на платівці дівчина впізнає голос свого брата. Енн розуміє, що і її сестра, прийомний батько і тітка є тими впливовими аристократами, які хочуть домовитися з Гітлером і закінчити війну до того як вона почалася. Після того, як гине Лоуренс, Енн біжить з дому, але її повертають. У фіналі вже старенька Енн зустрічається з єдиними свідками тих днів – Олівером і Уолтером… ©Kino4ua 1939 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?