Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Остання відпустка

Рік:
Ор. назва:
Last Holiday
Країна:
США
Режисер:
Уейн Ван
Тривалість:
01:52:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Джорджія Берд, скромна продавчиня кухонного начиння з Нового Орлеана, мріє відкрити свій ресторан і побувати на фешенебельному курорті. Але несподівано жінка дізнається, що смертельно хвора. Так що ж робити, якщо ти все ще молода, а твої дні вже пораховано?! Звичайно, поїхати на той дорогий європейський курорт, що так довго здавався лише нездійсненною мрією, і провести там весело і яскраво залишок часу! Звільнившись з роботи і перерахувавши заощадження, героїня вирушила в дорогий готель, який затишно розташувався на мальовничому узбережжі, де її помилково приймають за норовливу мільйонерку. Розуміючи, що втрачати їй особливо нічого, колишня продавчиня каструль і сковорідок охоче вживається в відведену для неї роль, здійснюючи вкрай ексцентричні і зухвалі вчинки... ©Kino4ua Остання відпустка 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Тетяна
    Тетяна
    14 листопада 2022 21:42
    + +1 -
    Чудовий фільм, люба озвучка, дякую!
  2. Алевтина
    20 вересня 2022 13:43
    + +1 -
    Неймовірний фільм. Надихає на досягнення мрій. Дуже теплий, домашній. Той фільм - який залишає у серці посмішку та сльозинку щастя!)))