Kino4ua.com
HD 720p
R

Нікуди бігти

Рік:
Ор. назва:
Standoff
Країна:
Канада
Режисер:
Адам Аллека
Тривалість:
01:20:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | iTunes
Герой фільму, ветеран війни Картер, отримує шанс спокутувати свої гріхи, яких у нього вже назбиратись встигло чимало. Йому доводиться захищати 12-річну дівчинку з фотоапаратом від невблаганного вбивці Сейді, який женеться за нею, як за єдиним живим свідком його злодіянь. Дробовик проти снайперської гвинтівки, сильні руки проти холодної зброї – і це не рахуючи психологічної боротьби, яку ведуть між собою два професійних кілера. І бігти центральному персонажу кінострічки вже нікуди. Якщо він узявся за справу, то не має права зупинитись чи відмовитись. Без нього нещасна дитина одразу ж загине, а він цього допустити не може. Сейді вбив усю сім’ю дівчинки, і тепер Картер повинен за це помститися злочинцю. Його фермерський дім стає тимчасово для них з дівчинкою фортецею. ©Kino4ua Нікуди бігти 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?