Kino4ua.com
R

Сауна

Рік:
Ор. назва:
Sauna
Країна:
Фінляндія, Чехія
Категорія:
Режисер:
Антті-Юссі Анніла
Тривалість:
01:19:55
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Події розгортаються 1595 року, одразу ж по закінченні тривалої московсько-шведської війни, що точилася за право володіння землями й містами, зокрема, такими, як Нарва та Івангород, і увійшла до фінської історіографії під назвою «Довга ворожнеча». У центрі оповіді двійко братів, що вони працюють у комісії з демаркації кордонів поміж Московською державою та Швецією. Щоправда, їх більше переймає та хвилює не так ця місія, як власні гріхи.
Річ у тім, що старший брат Кнут пройшов усю війну – і він не тільки бачив смерть, а й сам відправив на той світ багато душ. І Кнут мучиться цим. Його ж молодший брат Ерік, що він тим часом не воював, а навчався в університеті, як може, намагається розрадити згорьованого. Та їм обом випадає взяти на себе ще один смертельний гріх, який не відпускає, переслідує. Зрештою, змучені внутрішніми переживаннями, до краю спустошені від втрати життєвих перспектив та орієнтирів, герої прагнуть скористатися шансом відмити свої гріхи в зачарованій сауні. ©Kino4ua Сауна 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?