Kino4ua.com
PG

Втрати і надбання

Рік:
Ор. назва:
Lost & Found
Країна:
Канада, США
Режисер:
Джозеф Ітая
Тривалість:
01:30:24
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Втрати і надбання – пригодницька стрічка про двох братів, які вирішили шукати скарби. Але починалось все значно раніше. Трент Валтон зустрів прекрасну дівчину, одружився з нею, а потім у них народилось двійко синів – Енді і Марк. Та з часом кохання покинуло пару, стосунки ставали дедалі гіршими, тому одного дня подружжя вирішило розлучитись. Діти залишились з мамою, але тато міг їх забирати до себе на вихідні, що він і робив. Від його батька у нього залишилась прекрасна яхта, і синам він її теж показав, а ще розказував різні історії про їхнього дідуся, який зник без вісті. Так хлопці дізнались, що дід був великим любителем подорожей і пригод, багато де бував, з багатьма людьми спілкувався. Подейкують, що він навіть зумів відшукати скарб. Марка ця історія так вразила, що він, коли був у діда вдома, почав вивчати його речі. Хлопець випадково розбив одну статуетку, а з неї випало послання, де була підказка про шлях до скарбів. Марк розповів брату, після чого вони вирішили відправитись на їх пошуки… ©Kino4ua Втрати і надбання 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?