Kino4ua.com
CCR

Візит

Рік:
Ор. назва:
The Visit
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
М. Найт Ш'ямалан
Тривалість:
01:34:10
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Візит – трилер, історія якого починається задовго до показаних подій. Коли Пола була ще підлітком, вона вирішила поїхати від батьків, і втримати вдома її вони не змогли. У дівчини почалось нове життя в іншому місці, вона зустріла майбутнього чоловіка, вони створили сім’ю, народили дітей. Маленькі Ребекка і Тайлер росли у любові, але мама їм ніколи не розповідала про бабусю і дідуся. Пола і сама про власних батьків не згадувала довгі роки, але вони самі її відшукали і виявили бажання спілкуватись з онуками. Діти теж зацікавились родичами, тому довелось героїні відпустити їх у гості до бабусі з дідусем у місто свого дитинства. Відпочинок у них юні герої вирішили поєднати зі зйомками власного фільму, який мав зафіксувати те, що вони бачать навколо. Але те, що починалось як цікава пригода, раптом перетворилось на щось інше, коли діти почали помічати у поведінці родичів щось дуже дивне… ©Kino4ua Візит 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?