Kino4ua.com
NC-17

Легенда Гю Гласса

Рік:
Ор. назва:
The Revenant
Країна:
США, Гонконг, Тайвань
Режисер:
Алехандро Ґонсалес Іньярріту
Тривалість:
02:36:21
Переклад:
Українська мова Postmodern | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Жадібність людей не знає кордонів, заради грошей вони готові на все, навіть вбивати. Про це одного разу дізнався Г'ю Гласс, що жив в епоху Дикого Заходу. Разом з мисливцями і рідним сином він відправився в ліс. Цілі були прості - підстрелити пару хижих тварин. Але все пішло не за планом - раптово з'явився ведмідь, він схопив Г'ю і почав душити. Ніхто не збирався допомагати мисливцеві, тільки його син кричав і просив про допомогу. В результаті Г'ю вдалося вирватися з лап хижака, але в результаті отриманих травм він не зміг йти далі. Що ж зробили його напарники? Якийсь Фицжеральд наказав застрелити його сина, а самого Г'ю пограбував і кинув в глибоку яму. Звичайно, розрахунок був на те, що поранений мисливець не зможе вибратися і помре. Однак головний герой фільму виправдовує назву кінострічки - він не здається навіть в той момент, коли залишається наодинці з суворою природою і її мешканцями. Навколо панує небезпека, вижити вкрай непросто, але чоловікові вдається вибратися. Г'ю Гласс ніколи не прощав зради, тепер він повинен знайти кривдників і помститися за себе і за сина. Чи вдасться йому це зробити? Як герой, не маючи зброї і провізії, зможе подолати ліси, в яких ще не ступала нога людини? ©Kino4ua Легенда Гю Гласса 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?