Kino4ua.com
480p
G

1001 ніч / Тисяча і одна ніч (1 - 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Binbir Gece
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Кудрет Сабанджі
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Турецький серіал 1001 ніч / Тисяча і одна ніч - це ще одна зворушлива історія, яку подарувала нам з вами чудова країна - Туреччина. Події цього телесеріалу розгортаються навколо молодої, досить привабливою жінки - Шахерезади. У неї є син, заради благополуччя якого вона готова піти на будь-які, навіть найвідчайдушніші заходи. Сюжет розгортатиметься в Стамбулі. Працює головна героїня в місцевому архітектурному агентстві. Власником цієї фірми є досить-таки багатий чоловік - Онур. Цей персонаж відноситься до такого типу людей, які вважають, нібито все і завжди можна придбати за гроші, найголовніше назвати правильну суму. І ось одного разу до Шахерезади доходять далеко не найкращі новини. Справа в тому, що лікарі повідомляють їй, що її синові необхідна життєво важлива операція. Не важко здогадатися, що така операція коштує чимало, а грошей у неї зовсім немає. Єдине, що залишається матері - піти на відчайдушний крок в її житті - вона погоджується на пропозицію свого шефа і проводить ніч з Онуром за великі гроші ... Цікаво те, що через деякий час між цими людьми виникають справжні і щирі любовні почуття. Що буде далі - поки що невідомо. Але попереду явно чекає щось цікаве і захоплююче. ©Kino4ua 1001 ніч / Тисяча і одна ніч (1 - 3 сезон) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Володимир
    30 січня 2022 01:51
    + -2 -
    А тимчасово наявність торентів тільки російською це скільки років???