Kino4ua.com
PG-13

Помста дружок

Рік:
Ор. назва:
Revenge of the Bridesmaids
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Хейман
Тривалість:
01:35:40
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - СТС
Помста дружок буде…цікавою. Вони ж не монстри якісь, а просто дівчата, які вважають, що негоже виходити одній подружці заміж за того, у кого закохана інша подружка. А тепер почнемо з самого початку. Ще зі школи Рейчел, Ебігейл, Кейтлін і Паркер були близькими подругами. От тільки Кейтлін не зовсім вписувалась у цю компанію, бо була надто пихатою і бундючною особою. Пройшло багато років. Дівчата подорослішали, їхні шляхи розійшлись у різні боки, але зараз є привід знову зібратись разом – Кейтлін запросила їх на своє весілля. А чоловіком її має стати Тоні – хлопець, з яким колись зустрічалась Рейчел. Дві інші подруги чудово розуміють, що Рейч буде важно це все бачити, бо її почуття так і не минули. Отже, вони мають зробити усе можливе і неможливе, щоб зірвати це весілля. Фантазія у них працює добре, тому молодятам у цей день не позаздриш… ©Kino4ua Помста дружок 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?