Kino4ua.com
PG

Діти шпигунів 3D: Кінець гри

Рік:
Ор. назва:
Spy Kids 3-D: Game Over
Країна:
США
Режисер:
Роберт Родрігес
Тривалість:
01:24:15
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Діти шпигунів 3D: Кінець гри – фантастична історія про нову місію, яку мають виконати брат і сестра Кортес. Герої подорослішали і їх життєві шляхи розійшлись. Дівчина лишилась в ОСС, а її брат створив детективне агентство і почав допомагати людям. Та він змушений буде повернутись до колишньої роботи, коли життя Кармен опиниться у небезпеці. Дівчина потрапила у гру, про яку мріють усі підлітки. Вона аж занадто реалістична, а найголовніше, що вона небезпечна для життя. Юнакові необхідно спочатку самому потрапити у гру, дійти по потрібного рівня, знайти сестру, а потім вже з нею разом відключити там все. Завдання складне, тому Джуні будуть допомагати інші люди: геймери, які теж у грі, а також дідусь. Життя героїв у реальному житті буде залежати від того, чи вони виживуть у грі. А боротись їм доведеться з самим розробником цієї небезпечної віртуальної реальності… ©Kino4ua Діти шпигунів 3D: Кінець гри 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?