Kino4ua.com
480p
R

Вибір Софі

Рік:
Ор. назва:
Sophie Choice
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Алан Дж. Пакула
Тривалість:
02:37:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Вибір Софі – драматична історія, яка розповідає про жінку, що пройшла війну, концтабір, втратила найцінніше, що у неї було в житті, але змогла вижити. Події фільму відбуваються у Нью-Йорку вже після завершення Другої Світової, але спогади про важке і трагічне минуле постійно присутні у житті героїні. Софі живе разом з психологом Натаном Ландау у будинку, куди заселяється і письменник-початківець Стінго. Америка для Софі чужа країна, але саме тут вона, можливо, швидше прийде до тями і зможе почати заново своє життя, яке було зруйноване подіями, пережитими у концтаборі в її рідній Польщі. Колись вона була просто щасливою жінкою, у якої був коханий чоловік і двоє чудових дітей. Але сім’ю вона втратила, як і саму себе. Стінго поступово дізнається все більше про складні стосунки між Софі і Ландау. І йому все дужче хочеться розгадати таємницю жінки, якій одного разу довелось зробити найважчий і найстрашніший вибір у житті. ©Kino4ua Вибір Софі 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?