Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Футурама: Звір з мільярдом спин

Рік:
Ор. назва:
Futurama: The Beast with a Billion Backs
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Двейн Кері-Хілл
Тривалість:
01:28:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет мультфільму «Футурама: Звір з мільярдом спин» продовжує історію «Великого куша Бендера». Події розгортаються в далекому майбутньому - в 3000 році. Через колапс просторово-часового континууму стався розрив тканини Всесвіту, відчинилися двері в паралельний вимір. Через це величезний, огидний, жахливий монстр проникає на Землю з метою захопити нашу планету. Він хоче, щоб Фрай став Папою цієї нової релігії. Незабаром всі земні жителі залишають планету, залишаючи її бездушним і холоднокровним роботам. Але наша відважна команда не злякається якихось там монстрів і зможе впоратися з новою небезпекою. Однак потрібна кмітливість, щоб придумати відмінну стратегію порятунку Землі. На щастя, Фрай в полоні у цього монстра, і ніяк не зможе перешкодити хлопцям придумати хороший план. ©Kino4ua Футурама: Звір з мільярдом спин 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?