Kino4ua.com
PG

Переслідуючи "Червоний Жовтень" / Переслідуючи «Красный Октябрь»

Рік:
Ор. назва:
The Hunt for Red October
Країна:
США
Режисер:
Джон МакТірнан
Тривалість:
02:15:08
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Екранізація однойменного роману Тома Кленсі. Фільм отримав "Оскар" за кращий звуковий монтаж. Крім Болдуіна у фільмі знімався Шон Коннері, Сем Ніл. Марко Реміуса командує новітньої стратегічної радянської підводним човном, яка називається "Червоний жовтень". Вона обладнана спеціальною безшумної руховою системою, щоб була можливість непомітно наближатися до ворогів. Ніхто навіть не здогадується, що у капітана Реміуса є плани направитися підводний човен до берегів США, щоб бігти. Незабаром радянське командування дізнається про плани командира і віддає наказ знищити "Червоний жовтень" за всяку ціну. У США починається термінова активізація флоту, але незабаром аналітик ЦРУ припускає, що капітан Реміуса не збирається нападати на США, а хоче перебігти на їхній бік. Вони терміново намагаються встановити контакт з підводним човном перш, ніж зможуть її потопити через потенційну небезпеку. ©Kino4ua Переслідуючи "Червоний Жовтень" / Переслідуючи «Красный Октябрь» 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?