Kino4ua.com
HD 720p
R

Останній поцілунок

Рік:
Ор. назва:
L'ultimo bacio
Країна:
Італія
Режисер:
Габріеле Муччіно
Тривалість:
01:55:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Останній поцілунок – мелодрама, у центрі сюжету якої знаходиться чоловік на ймення Карло. Він кохає свою дівчину Джулію, і скоро у них народиться малюк. Але радість від цієї новини дуже швидко змінюється сумнівами у тому, що він готовий взяти на себе відповідальність за родину. Поглянувши на пари друзів, які зіткнулись з проблемами у стосунках, а потім і на маму Джулії, яка вирішила піти від чоловіка, коли він припинив бачити у ній жінку, головний герой почав діяти імпульсивно, під впливом дуже сильних емоцій. Він зробив те, чого вагітна Джулія ніяк не могла очікувати – почав зустрічатись з юною студенткою. Звісно, Джулії було боляче від цього, і це залишилось на совісті Карло. Та щастя у обіймах нової обраниці було недовгим. Чоловік швидко зрозумів, що пережити разом з ним усі нещастя і випробування може лише та людина, яка знає ціну любові й вірності. ©Kino4ua Останній поцілунок 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?