Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

На краю Всесвіту (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Farscape
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Брайан Хенсон
Тривалість:
00:48:00
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Наукові дослідження Джона Крайтона на Земній орбіті зводилися до простого випробування особливого космічного апарату, при цьому вчений астронавт хотів застосувати гравітацію планети в якості прискорювача. Все це повинно було привести до воістину знаменної події, а саме до можливості подорожей між зірками. На жаль, експеримент не вдався, і хвиля що утворилася привела до виникнення червоточини, яка і засмоктала випробуваний модуль. Простір і час «зникли» і апарат опинився в віддаленому від Землі місці Всесвіту. Тут відбувся колосальний бій між себаціанцамі і ув'язненими інших рас, яким вдалося втекти від цих людиноподібних істот. Космічний корабель-в'язниця став місцем гравітаційної «прояви» Джона. Втекли втікачі були представниками різних рас і їх переслідували себаціанци, які сміли називати себе «Миротворцями», а насправді були безжальними вбивцями і гнобителями всього живого у Всесвіті. ©Kino4ua На краю Всесвіту (1, 2, 3, 4 сезон) 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?