Kino4ua.com
HD 720p
R

Нічия земля

Рік:
Ор. назва:
No Man's Land
Країна:
Франція, Боснія і Герцеговина, Італія, Бельгія, Велика Британія, Словенія
Режисер:
Даніс Тановіч
Тривалість:
01:38:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Студія Омікрон
Нічия земля – військова драма, події якої відбуваються під час війни між боснійцями і сербами. Цілий взвод солдатів, заблукавши вночі у густому тумані, опинився за кілька кроків від лінії вогню ворога. Зрозуміло це стало вже вранці, коли просто відступити можливості не було. Почався бій, який тривав не надто довго. Він був жорстокий і короткий. А в результаті до траншеї, викопаної на нейтральній території, потрапило троє чоловіків – один серб і двоє боснійців. Усі вони мають якісь поранення, але найстрашніше навіть не це. Виявилось, що один із боснійців випадково впав на міну. Як тільки він з неї спробує зійти або просто зробить різкий рух, вона спрацює. Ситуація страшна і абсурдна одночасно, і що робити за таких обставин ніхто не знає. Але у цей момент закляті вороги перетворюються на просто людей, яким дуже хочеться жити… ©Kino4ua Нічия земля 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?