Kino4ua.com
PG-13

Роман Ізраел, Esq.

Рік:
Ор. назва:
Roman J. Israel, Esq.
Країна:
Канада, ОАЕ, США
Режисер:
Ден Ґілрой
Тривалість:
02:02:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Колобок
Роман Ізраел, Esq. – кримінальна драма, яка розповідає про досвідченого адвоката, який присвятив своє життя професії і захисту прав громадян. Залізною хваткою він вирізнявся завжди, і це допомогло його досягти успіху в роботі. Він працює у невеликій юридичній фірмі багато років, і частину цього часу чоловік витратив на створення унікальної процедури реформування судової системи. Це була його основна мета, заради якої герой відмовився навіть від сім’ї. У своїй фірмі Роман стає центральною мозковою частиною, але відповідальність за прийняття рішень на себе бере його напарник. Та ситуація змінюється, коли той опиняється у лікарні з серцевим нападом. Тепер керувати фірмою повинен головний герой. І в процесі він дізнається багато такої інформації, яку партнер від нього роками приховував. Виявляється, їх фірма збанкрутувала, а йому тепер потрібно шукати нову роботу… ©Kino4ua Роман Ізраел, Esq. 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?