Kino4ua.com
R

Приниження

Рік:
Ор. назва:
The Humbling
Країна:
США
Режисер:
Баррі Левінсон
Тривалість:
01:47:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Приниження – драматична історія про чоловіка, який був відомим актором, успішним, забезпеченим, самозакоханим егоїстом. У його житті було все, про що він мріяв, і він був повністю задоволений собою. Але то було у молодості, а тепер він звичайний пенсіонер, чия кар’єра давно завершилась. Саймону Екслеру важко змиритись з такою реальністю, з втратою популярності і зі старістю, тому він вирішує покінчити з життям. Але спроба виявляється невдалою. На щастя. Після цього його відправляють у лікарню, де він має пройти курс реабілітації. Перебування у клініці позитивно впливає на головного героя, а коли він з неї виходить, зустрічає чарівну молоду жінку Пегін. Спілкування з нею пробуджує у чоловікові давно забуті відчуття і емоції. Вона надихає його знову повірити у власні сили і повернутись до активного життя. Та як будуть складатись далі їх стосунки? ©Kino4ua Приниження 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?