Kino4ua.com
R

Ода до радості

Рік:
Ор. назва:
Ode to Joy
Країна:
США
Режисер:
Джейсон Уайнер
Тривалість:
01:37:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Ода до радості – комедійна історія, яка розповідає про простого бібліотекаря Чарлі. Його життя може здаватись комусь нудним і одноманітним, але оточуючі просто не знають, що головний герой страждає від неврологічного розладу. У той момент, коли він відчуває сильну радість, чоловік раптово засинає. Так спрацьовує механізм хвороби. І це дуже небезпечно, оскільки можна заснути, наприклад, посеред дороги, де їздять машини. Викликати таку реакцію може будь-що: милі цуценята, якась зустрічна щаслива людина, споглядання чогось прекрасного… Головний герой розуміє, що йому необхідно уникати емоцій, тому і робить все можливе, щоб їх не відчувати. Але доля ніби знущається над ним – дарує зустріч з прекрасною дівчиною, у яку він закохується з першого погляду. Перша думка у Чарлі була про те, що потрібно тікати, бо він такого щастя не витримає, але ж як піти від цієї красуні? ©Kino4ua Ода до радості 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?