Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Бібліотекар 3. Прокляття Юдиного потиру

Рік:
Ор. назва:
The Librarian: The Curse of the Judas Chalice
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Фрайкс
Тривалість:
01:30:08
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Цього разу головний герой займеться війною з Графом Дракулою, який зміг ожити. Встигне Флін і непогано відпочити. Молода людина зустріне милу дівчину, ім'я якої Симона. Красуня цілком випадково дізнається у своєму новому знайомому Бібліотекаря. Ця несподіванка започаткує цікаве знайомство, яке може виявитися дуже непередбачуваним. Героїня вирішує використати момент. Вона звертається до Бібліотекаря за допомогою. Ніхто інший не зміг би допомогти дівчині в її проблемі. Чоловік не міг відмовити красуні. Разом вони шукатимуть дивну річ. Головних героїв цікавить Чаша Юди. Це саме той предмет, який може оживити Графа Дракулу. За Чашею полюють і інші шукачі пригод. ©Kino4ua Бібліотекар 3. Прокляття Юдиного потиру 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?