Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Бібліотекар: У пошуках списа долі

Рік:
Ор. назва:
The Librarian: Quest for the Spear
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Пітер Уінзер
Тривалість:
01:30:14
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Енциклопедичні знання Флінна Карсена вражають своєю багатогранністю: юнак отримує справжнє задоволення у процесі пізнання нового. Він бере активну участь у реконструкції зменшеної копії піраміди Хеопса, принагідно демонструючи справді дивовижне володіння предметом. Крім цього, Флінн наділений почуттям гумору, товариським і доброзичливим характером. Він отримує найкращі оцінки з усіх предметів та має безліч вищих освіт. Головний герой кінострічки «Бібліотекар: У пошуках списа долі» на власному досвіді переконується, що бути найкращим – не завжди добре. Професор усуває Карсена від досліджень на піраміді та від навчання, щоб він отримав шанс проявити себе. Залишившись без занять, Флінн влаштовується на посаду бібліотекаря, щоб продовжити знання, але вже самостійно. Однак припадати пилом серед тонн древніх фоліантів герою не доведеться. Як виявилося, ця професія зберігає в собі небезпеки та таємниці: багато століть співробітники бібліотеки оберігали артефакти, наділені магічною силою, не даючи їм потрапити до рук лиходіїв. Як на зло, з бібліотеки, де працює головний герой, зникає унікальна річ - Спис долі. Тепер Флін повинен повернути скарб, поки не сталося непоправне. ©Kino4ua Бібліотекар: У пошуках списа долі 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?